ASHWAGANDHA PULBERE ECOLOGICA(BIO)125GR

ASHWAGANDHA PULBERE ECOLOGICA(BIO)125GR

Niavis
Produs in stoc
38,97 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ashwagandha Pulbere Ecologica BIO Niavis, 125gAshwagandha sau Ginseng-indian (Withania somnifera) este o planta tropicala, ce se remarca prin proprietatile sale de exceptie. Aceasta planta, face parte din familia tomatelor, iar radacina sa este un adevarat izvor de substante energo-stimulente. Creste spontan in India, Asia de Est, Africa de Sud si este folosita de secole in medicina ayurvedica.Ingrediente: pulbere din radacina de Ginseng-indian /Ashwagandha (Whithania somnifera) - 100%.Ingredient provenit din agricultura ecologica.Informatii nutritionale/100g:Energie - 1159KJ /277kcalGrasimi - 1.8gDin care grasimi saturate - 0.9gGlucide - 55gDin care zaharuri - 12.8gProteine - 5.7gFibre - 43.2gSare - 0.62gRecomandari:ajuta organismul in conditii de stres;ajuta la mentinerea echilibrului mental;are proprietati adaptogene;contribuie la echilibrul emotional, stare de bine generala;sustine instalarea somnului.Mod de utilizare: se recomanda utilizarea de 3 - 5g pe zi (1/2 – 1 lingurite). Ca modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, smoothiuri sau sucuri de fructe. Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la Ashwagandha.Atentionari:A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata sau un stil de viata sanatos.Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Conditii de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si la temperatura camerei.Tara de origine: IndiaBeneficii:Ajuta organismul in conditii de stres.Ajuta la mentinerea echilibrului mental.Are proprietati adaptogene.Contribuie la echilibrul emotional, stare de bine generala.Sustine instalarea somnului.
OND-D0WQXYMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.