RHODIOLA 60CPS

RHODIOLA 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
110,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Rhodiola Zen Forte - 60 capsule
  • Adaptogen, creste rezistenta organismului la stress
  • Are efect benefic in caz de stres, oboseala, dureri de cap si tulburari de somn
  • Creste starea de spirit
  • Protejeaza organismul de efectele stresului

Rhodiola rosea, “radacina de aur”, este o planta remarcabila, sacra, care are o istorie larga si variata de utilizare. Avand originile in regiunile arctice ale Europei si Asiei, Rhodiola are componente chimice care prezinta numeroase efecte pozitive: adapogen, antistres, antioxidant, antidepresiv, anti-oboseala, sporeste activitatea bioelectrica a creierului, imbunatateste memoria si sporeste energia creierului, accelereaza recuperarea dupa munca grea, regleaza ciclul menstrual, stabilizeaza functiile endocrine.

Vitamina C are ca rol protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii. Cantitatile marite de vitamina C ajuta considerabil de mult in situatiile de stres accentuat, cand consumul de noradrenalina si adrenalina este mult marit. Vitamina C este implicata de asemenea si in sinteza serotoninei, o substanta responsabila cu starile de calm, de curaj si de relaxare, precum si de aparitia starii de somn. Vitamina C intervine eficient ca un factor de combatere a oboselii, in special a oboselii cronice. Datorita prezentei Vitaminei C in reteta produsului Rhodiola Rosea, acesta are capacitatea de a creste puterea de absorbtie in corp a tuturor ingredientelor.

Compozitie per 1 capsula:
  • Extract de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine si 1% salidrozide- 400 mg
  • Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C- 10 mg

Administrare: 1 capsula pe zi

Precautii: Nu se cunosc.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, celor care vor sa ramana insarcinate sau cele care alapteaza.

OND-DCK433MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.