EXTRACT GLICERIC STIMULENT GASTRIC 50ML

EXTRACT GLICERIC STIMULENT GASTRIC 50ML

Adserv
Produs in stoc
19,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
ContineUn extract 1:10 in solutie hidroglicerica 50% v/v din: flori de galbenele, salcam, iarba de sunatoare, roinita, ovarv, ventrilica, rizomi de obligeana, recunoscute in literatura de specialitate pentru capacitatea lor de stimulare a secretiilor gastrice si de asigurare a functionarii normale a sistemelui digestiv.ActiuniPentru stimularea secretiilor gastrice si de asigurare a functionarii normale a sistemelui digestiv.Mod de utilizareDe 3 ori pe zi cate ½-1 lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa pentru stimularea secretiilor gastrice si imbunatatirea digestiei. La dozele si modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse exceptie putand face unele persoane alergice la oricare planta din compozitie.Avantajele extractelor glicericeGlicerina pastreaza, stabilitatea extractului, mentinand activa starea de sinergie initiala ceea ce face necesara o cantitate mai mica de compusi activi pentru efecte similare;Glicerina ajuta la eliminarea toxinelor din organism si in special din ficat;Glicerina initiaza un raspuns imediat de salivatie aducand enzime esentiale ce favorizeaza punerea in functiune a absorbtiei;Glicerina nu este coroziva, nu afecteaza mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reactii de oxido-reducere;Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listata, de asemenea, ca substanta nutritiva cu efecte usor laxative;Glicerina este procesata foarte lent, folosind caile enzimatice;Glicerina este compatibila cu utilizarea de catre copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;Glicerina are un gust dulce, care face mai placute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
OND-D7G9H4BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.