SIROP DE BRAD CU PROPOLIS 250ML
SIROP DE BRAD CU PROPOLIS 250ML
SIROP DE BRAD CU PROPOLIS 250ML
SIROP DE BRAD CU PROPOLIS 250ML

SIROP DE BRAD CU PROPOLIS 250ML

Hypericum
Produs in stoc
28,07 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sirop brad cu propolis - supliment alimentar, expectorant si dezinfectant al cailor respiratoriiSirop brad cu propolis, ingrediente:extract natural (apos) min. 50% din muguri de , 2%, zahar invertit enzimatic, conservant (benzoat de sodiu).Caracteristici generale Sirop brad cu propolis:Produsul Sirop brad cu propolis este un bun antiseptic si tonic pulmonar, ajuta la combaterea tusei si virozelor respiratorii. Datorita continutului bogat in vitamina C combate astenia si starile de stres. din compozitia produsului are rol analgezic, antiseptic, bacteriostatic si antifungic, tonic al vaselor capilare, reglator hormonal, imunostimulent, antiinflamator, hepatoprotector.Principalele proprietati benefice ale Siropului de brad cu propolis:Ajuta la combaterea tusei si virozelor respiratorii; Combate astenia si starile de stres; Faciliteaza fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice; Sursa de vitamine si minerale cu o biodisponibilitate sporita; Contribuie la limitarea efectelor stresului oxidativ; Stimuleaza eliminarea excesului de apa din organism; Actiune expectoranta, tonica, antiseptica, antioxidanta, decongestionanta, usor diuretica, vitaminizanta si mineralizanta.Mod de utilizare:Doza medie 3-4 linguri Sirop brad cu propolis pe zi; doza maxima 6 linguri pe zi, dizolvate in apa minerala, in cure de lunga durata. A se agita inainte de folosire.Precautii:A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Produsul Sirop brad cu propolis este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Mod de pastrare:Produsul Sirop brad cu propolis 250 ml se pastreaza la loc racoros, aerisit si lipsit de lumina directa a soarelui, la o temperatura de maximum 25° C.Mod de prezentare:flacon a 250 mlProspect Informativ Sirop brad cu propolisPentru mai multe informatii despre produsul Sirop brad cu propolis descarca .
OND-DWYD2HBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.