• Nou
ESENTIN HEPASUPPORT 90CPS

ESENTIN HEPASUPPORT 90CPS

Sun Wave Pharma
Produs in stoc
67,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar, Sun Wave Pharma, 90 capsule Proprietati: Protejarea ficatului imporiva hepatotoxinelor (medicamente, alcool, solventi, metale grele. etc.); Mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar; Ajuta la reducerea constipatiei si a meteorismului abdominal; Mentinerea apetitului normal. Beneficii: Protejarea si sustinerea ficatului in conditii de stres, alcool, infectii virale, radioterapie; Sustine functionarea normala a ficatului; Ajuta la mentinerea sanatatii ficatului; Protejeaza celulele hepatice; Sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice; Imbunatateste apetitul, digestia si metabolismul. Ingrediente: Capparis spinosa 130 mg; Cichorium intybus 130 mg; Andrographis paniculata 66 mg; Picrorrhiza kurroa 64 mg; Terminalia arjuna 64 mg; Cassia sophera 32 mg; Achillea millefolium 32 mg; Tamarix gallica 32 mg. Mod de administrare: Cate o capsula de 2-3 ori pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Capsulele se inghit cu un pahar cu apa. Precautii: Femeile insarcinate, femeile care doresc sa ramana sau care alapteaza, persoanele aflate sub tratament medicamentos trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de administrarea produsului. Contraindicatii: Sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Prezentare: 90 capsule.

OND-DS42QGBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.