GINGKO BILOBA EXTRACT 60MG 30CPS

GINGKO BILOBA EXTRACT 60MG 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
15,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Rotta Natura Gingko Biloba 60 mg Gingko Biloba 60 mg Rotta Natura contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru calitatile exceptionale de activare a circulatiei. Continutul inalt calitativ de Ginkgo biloba asigura integritatea peretilor vasculari datorita actiunii protectoare si de stabilizare a membranelor celulare de la acest nivel. Gingko Biloba 60 mg Rotta Natura reduce permeabilitatea vasculara, mentine elasticitatea venelor si are o actiune antioxidanta de reducere a radicalilor liberi. Este indicat pentru sporirea memoriei si cresterea vigilentei intrucat activeaza circulatia la nivel cerebral. Indicatii : sustine circulatia cerebrala si periferica atat la nivelul microcirculatiei cat si al macrocirculatiei; sustine o buna oxigenare si nutritie a celulei nervoase; ajuta la mentinerea tensiunii arteriale la un nivel normal; sustine memoria, efortul intelectual si capacitatea de concentrare; mentine integritatea venelor la nivel hemoroidal; sustinere circulatiei periferice ajuta la inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci. Compozitie: Extract din frunze de Gingko biloba cu 24% glicozide flavonice si 6% lactone terpenice : 60 mg Mod de administrare Gingko Biloba 60 mg Rotta Natura: 1 cps/zi cu 20-30 min inainte de masa Mod de prezentare : 30 capsule
OND-DP1VHNBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.