SHILAJIT MUMIO 120CPS

SHILAJIT MUMIO 120CPS

Herbagetica
Produs in stoc
134,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Shilajit Mumio Herbagetica, 120 capsule Shilajit Mumio de la Herbagetica contine un extract pur, de inalta calitate standardizat cu 20% Acizi Fulvici. Beneficii: Intareste si rejuveneaza sistemul imunitar.Regenerator si intineritor al organismului.Tonic nervos, antistres, sustine buna functionare a sistemului nervos.Remineralizant, asigura necesarul de minerale a corpului.Reglator al glicemiei si al colesterolului.Reduce inflamatia si stresul oxidativ.Shilajit Mumio este un compus fitomineral cu aspect de rasina de culoare brun inchis si gust amarui, care se gaseste in muntii Himalaya, Tibet sau Caucaz, la inaltimi de peste 2.000-5.000 de metri, fiind cunoscut si sub diverse alte denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor.Shilajitul contine un intreg complex de acizi organici, aminoacizi, minerale in forma ionica, respectiv fier, calciu, magneziu, potasiu, seleniu, bor, zinc, dar si alti acizi, vitamine din grupa B, fragmente de molecule polifenolice. Astfel, Shilajitul este un adevarat miracol al lumii vii.Shilajitul este utilizat de peste 3.000 de ani in peste 50 de afectiuni pentru puternicul efect revitalizant, rejuvenant si de echilibrare energetica (inclusiv electrica, fiind un puternic electrolit organic ce imbunatateste viata celulelor).Shilajitul stimuleaza ficatul si rinichii asigurand detoxifierea organismului, intareste sistemul imunitar, combate radicalii liberi, echilibreza sistemul hormonal si creste durata vietii. Influenteaza starea de spirit si imbunatateste procesele cognitive, fiind folosit cu succes si in cresterea performantelor sportivilor si cosmonautilor.Shilajitul sustine sistemul imunitar si prin cresterea biodisponibilitatii altor suplimente si nutrienti. Moleculele de acid fulvic asigura „transportul” intracelular de vitamine, minerale si nutrienti esentiali, asigurand energie organismului. Aceasta inseamna ca ajuta corpul sa absoarba nutrientii, astfel incat acestia sa poata functiona mai eficient si sa ofere beneficii extinse pentru sanatatea organismului.Produs notificat de CRSP CLUJ cu Seria AC/Nr. 2840. Compozitie per o capsula: Extract 10:1 din minerale organice Shilajit standardizat cu 20% Acizi fulvici.......450 mg.Administrare: cate 1-2 capsule/ zi, la masa timp de 30 zile. Precautii/ Contraindicatii: Nu se cunosc.
OND-D7BY09MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.