Diblong Power Honey - magiun afrodisiac - 43g

Diblong Power Honey - magiun afrodisiac - 43g

Diblong
Produs in stoc
56,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Diblong Power Honey se distinge prin faptul că este un produs naturist cu un amestec de 100% din plante.
 

Cum se administrează:

- Deoarece Diblong Power Honey este un amestec de plante, creează un sediment în partea de jos într-un timp scurt. Amestecarea afrodiziacului înainte de utilizare va face ca conținutul pastei să fie distribuite în mod egal și omogen. Se recomandă amestecarea înainte de administrare.

- Se administrează o linguriță de Diblong Power Honey cu 30 de minute înainte de activitatea dintre cupluri. Doza maximă recomandată este de o linguriță de afrodiziac într-un interval de 24 de ore.

 

Cine poate utiliza:

- Bărbații și femeile cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani pot folosi Diblong Power Honey.


 

Cine NU poate utiliza:

- Persoanele care suferă de diabet, tensiune arterială, afecțiuni ale inimii, femeile însărcinate și care alăptează nu ar trebui să utilizeze afrodiziace fără a consulta medicul.

 

Cât timp se poate păstra:

- Puteți consuma în siguranță până la data expirării de pe capacul borcanelor.

 

Mod de păstrare:
 

- Cu siguranță nu depozităm Diblong Power Honey în frigider! Ar trebui păstrat la temperatura camerei și nu la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

- extract de miere polifloră 45%, melasă de Dud alb și negru 42%, polen 1.7%, Coriandru 1.1%, Lepidium/Maca 1.03%, Nalbă-de-pădure 1%, Fenicul 1%, Carob 0.8%, Ovăz 0.8%, Ghimbir 0.8%, Cuișoare 0.8%, Ginseng-roșu-corean 0.7%, Galangal 0.6%, Ginseng-american 0.6%, Rodie 0.6%, Scorțișoară 0.5%, Ginkgo biloba 0.45%, Arbore-de-Cola 0.2%, Sunătoare 0.2%, extract de Maca 0.06%, lăptișor de matcă 0.02%, Palmier-pitic 0.02%, rădăcină de Sparanghel 0.02%. Conținutul total de ginsenozide (din Ginseng-roșu-corean și Ginseng-american): 0.5mg per 1 linguriță (14g)

Conține produse apicole (miere, polen, lăptișor de matcă), gluten (ovăz). Conține 1.66mg cafeină/1 linguriță (14g).

Avertizare:

- Deoarece consumul excesiv poate provoca probleme de sănătate precum dureri de cap, palpitații cardiace și hipertensiune arterială, trebuie să aveți grijă să consumați cantitatea recomandată (1 linguriță). A nu se utiliza cu alcool. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se utiliza dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.


Atenție! Se recomandă a se utiliza cu precauție de către sportivi, pentru a nu influența performanțele!
 


 

Contraindicații:


- A nu se utiliza de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, femeile care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu intoleranță la gluten sau fructoză, cu alergii la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte componente. Nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni ale inimii (de ex: hipertensiune arterială) sau venoase, diabet. 

 

Efecte secundare:


- Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

 

Valabilitate:


- A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei înscrise pe ambalaj.

PHARMA-16171-DPH43L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.