CASTRAVETE AMAR 30GR

CASTRAVETE AMAR 30GR

Dacia Plant
Produs in stoc
10,56 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ceai de castravete amar, 30g, Dacia Plant

Compozitie

castravete-amar (Momordica charantia) - fructe

Descriere

Cu proprietatile sale unice, Ceaiul de Castravete amar contribuie la mentinerea glucozei din sange in limite normale, aduncand un aport semnificativ persoanelor suferinde de diabet. Castravetele amar este considerat o planta miracol care produce insulina vegetala. Acesta devenind solutia 100% naturala si eficienta in situatiile de glucoza marita.

Administrare

Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de 3-4 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

Maceratul la rece - se prepara din 2 linguri?e cu pulbere adaugate la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi.

Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi.

Efecte

Mentinerea concentratiei glucozei din sange in limite normale pe perioada utilizarii produsului

OND-DK7RLTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.