• -229,00 lei
Aqua Disiac - parfum pentru imbunatatirea...

Aqua Disiac - parfum pentru imbunatatirea libidoului si a virilitatii - 10 ml aqua10L

PrimePharma
Produs in stoc
229,00 lei 458,00 lei -229,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Aqua Disiac este un parfum unic bazat pe ingrediente naturale adică pe plantele dovedite utile la sporirea dorinței sexuale, creșterei de libido și îmbunătățirii virilității.

Este un complex natural, pe care cercetătorii de produse organice au reușit să il încadreze întro-o formulă unică și puternică care vă poate ajuta la: sporirea excitației sexuale la bărbați și femei, orgasme de durată mai lungă și mai intense, marirea sensibilitații anumitor părți ale corpului, sporirea lubrifierii naturale, să consolideze erecția bărbaților și femeilor, să mărească rezistența și prelungirea acțiunii. 

Compoziția acestui produs, o găsim în certificatul din interiorul ambalajului, precum și modalitatea de utilizare și dozare.

Nu are contraindicații.

PHARMA-13152-aqua10L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.