Spray Stimulent LibidON pentru cresterea...

Spray Stimulent LibidON pentru cresterea libidoului la femei si orgasme intense - 30 ml 60G

PrimePharma
Produs in stoc
45,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

 

Sprayul Libid ON este unul din cele mai eficiente produse naturale pentru a simti placere intensa in timpul actului sexual si pentru a ajunge la orgasm.

 

LIBID ON este un spray natural, comod de folosit, care stimuleaza intens clitorisul si punctul G pentru a avea orgasme mai profunde ca oricand.

 

Aveti imediat senzatii de excitare si dorinta Obtineti mai usor orgasme intense Actiune de parfumare si stimulare Formula 100% naturala Spray-ul LIBID ON are o formula naturala din extracte de plante cunoscute pentru efectul lor stimulant pentru a va oferi imediat stari de excitare sexuala intensa si orgasme multiple.

 

Placerea simtita la fiecare penetrare este amplificata la maxim de formula naturala a acestui spray revolutionar. Sprayul LIBID ON pentru orgasme mai intense ca oricand!

 

Sprayul Libidon reprezinta cea mai usoara metoda de a obtine placere in timpul actului sexual si o finalizare orgasmica de exceptie.

 

Sprayul contine extracte din plante recunoscute si apreciate pentru efectele excelente in imbunatatirea sanatatii sexuale feminine: Aloe vera, Panax ginseng, Glycyrhiza glabra, Mentha longifolia, Tribilus terrestris si L Arginine.

 

Sprayul Libidon se aplica in timpul preludiului sexual la nivelul vaginului si clitorisului.

 

Veti experimenta o usoara senzatie de caldura placuta de la care vor incepe artificiile.

 

Pe langa stimularea erotica puternica, are efecte de tonifiere, dezinfectare si parfumare a vaginului.

 

Contine 30ml.

 

Made in EU

 

PHARMA-14994-60G
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.