ANTITUSIV 50GR

ANTITUSIV 50GR

Adserv
Produs in stoc
9,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere scurta:contribuie la calmarea tusei si a durerilor de gat;stimuleaza sistemul imunitar;actiune antiinflamatoare, antivirala si antiinfectioasa.Ceaiul Antitusiv vrac de la AdNatura este un remediu naturist ce contine un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante: frunze de patlagina, frunze de busuioc, cimbrisor, ceai verde, frunze si flori de paducel, flori de soc, frunze de stevie dulce, recunoscute atat din utilizarea lor traditionala, cat si din literatura de specialitate, pentru actiunea lor emolienta si de calmare a tusei si a durerilor de gat, de stimulare a imunitatii, precum si pentru actiunea lor antiinflamatoare, antivirala si antiinfectioasa.Acest produs naturist contribuie la calmarea tusei si durerilor de gat ce insotesc starile de gripa si de raceala.Administrare:Mod de preparare:Uz intern – infuziePeste 1-2 lingurite de produs se toarna 200-250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaus 10–15 minute. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: Se beau pana la 3-4 cesti de ceai pe zi. Ceaiul nu se indulceste intrucat are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric. Dupa gust, se poate adauga o lingurita de miere.La dozele zilnice recomandate nu se cunosc actiuni adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la anumite plante din compozitie.Ingrediente:Frunze de patlagina, frunze de busuioc, cimbrisor, ceai verde, frunze si flori de paducel, flori de soc, frunze de stevie dulce, cantitate 50 grame
OND-DB3WBFMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.