CEAI HIBISCUS 20DZ

CEAI HIBISCUS 20DZ

Adserv
Produs in stoc
7,83 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Produs 100% naturalCompozitieFlori de hibiscus Hibiscus sabdariffa.Substante bioactiveAntocianozide: delfinidol, hibiscozida, gosipetina, herbacitrina; acid: hibiscic, citric, ascorbic, malic, tartric, protocatehic; mucilagii.ActiuneHipotensiv, diuretic, antispastic intestinal si uterin, antiseptic, tonifiant, stimuleaza activitatea cerebrala, sporind atat capacitatea de efort intelectual, cat si fizic, antioxidant, usor expectorant, antifebril, laxativ.Intrebuintari principaleIntern: in mod traditional in hipertensiune arteriala, edeme, afectiuni respiratorii, infectii la nivelul tractului respirator, febra, tuse, obezitate.Mod de administrareIntern: infuzie-1 plic la 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.ContraindicatiSarcina, alaptare, persoane cu tensiune arteriala scazuta, alergie la hibiscus.AtentionariPoate interactiona cu medicatia antitumorala la administrare concomitenta.Acest produs este un supliment alimentar.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Producator SC ADSERV SRL
OND-DS0PN4BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.