CATINA 50GR

CATINA 50GR

AdNatura
Produs in stoc
14,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaCompozitie: Fructele plantei de catina - Hippophae fructus. Utilizare / administrare: Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, cu ½ ore inaintea meselor principale. Indicatii: Actiune: ceaiul din fructe de catina are actiune depurativa, antidiareica, puternic vitaminizanta si remineralizanta. Intrebuintari principale: Intern: avitaminoze, gripa, astenie, nevroza, ulcer gastric si duodenal, hepatite, stari alergice, diverse dermatoze, urticarie, diaree, convalescenta. Stimuleaza pofta de mancare. Mod de preparare: Intern: infuzie-peste 1-2 lingurite cu planta se toarna 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Prezentare:50 gr.
OND-DB6NJ0BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.