ARMURARIU 50GR

ARMURARIU 50GR

Adserv
Produs in stoc
7,87 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. Planta are frunzele ovale cu nervuri prelungite marginal in cate un ghimpe lung. Florile rosii, tubuloase sunt de asemenea terminate in ghimpi. Fructele, de forma cilindrica si culoare brun-cenusiu se recolteaza in luna septembrie. Se mai numeste armurar, buruiana-armurarii, crapusnic, scai pestrit sau ciulinul laptelui.Actiuni:INTERN: antihepatotoxic, regenerant al celulelor hepatice (datorita silimarinei), hepatoprotector, tonic amar, hipocolesterolemiant, sustine activitatea hepatica si renala protejand aceste organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapicelor, antitumoral, antiproliferativ, galactogog, neurotrofic, neuroprotector, antioxidant.EXTERN: antitumoralContribuie la:- protejarea si regenerarea celulei hepatice- indepartarea compusilor toxici din ficat- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.Indicatii:INTERN:Se utilizeaza ca adjuvant in: hepatite acute si cronice, virale si metabolice, hepatita etanolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, tumori (hepatice, mamare, uterine, ovariene, ale prostatei, intestinale, pulmonare, ale vezicii urinare, ale pielii), intoxicatii cu ciuperci, dispepsie; se asociaza preventiv cu medicamente care prezinta potential hepatotoxic.EXTERN:Se utilizeaza ca adjuvant in tumori ale pielii.Precautii: Doze mari pot produce scaune diareice.Contraindicatii: Alergie la armurariu.Forma de prezentare: 50 gAdministrare:INTERN:- pulbere planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.- macerat la rece se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.- infuzie se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
OND-D5RGBFMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.