ANTIADIPOS ORIGINAL STRONG 30DZ

ANTIADIPOS ORIGINAL STRONG 30DZ

Meheco
Produs in stoc
8,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ceai antiadipos strong, pentru slăbit, 30 plicuri x 2 g, Dainty & Beauty, TELEVITADescriere:Ceaiul Antiadipos Strong, o noua formula a ceaiurilor ANTIADIPOS, realizat din plante.Ceaiul antiadipos Strong, marca Televita, are la baza o formula traditionala chineza imbunatatita, ce asociaza proprietatile mai multor plante cu efecte benefice asupra metabolismului lipidic, dar si asupra sanatatii generale a organismului.Nu contine niciun fel de aditivi si reprezinta o optiune excelenta pentru persoanele care se confrunta cu excesul ponderal si diverse dereglari aparute in consecinta, asa ca oboseala accentuata, tulburarile de tranzit intestinal, retentia de apa, celulita etc.Compozitie:frunze de lotusmalva Verticillataceai verdefrunze de dudflori de nalbapaducelfrunze de sennaAcțiuni si Recomandări:Principalele actiuni ale ceaiului sunt:reglarea digestiei si metabolismuluicombaterea obezitatii si celulitei, scaderea greutatii corporaleaccelerarea intestinala si combaterea constipatieireducerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul)scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange)are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verdefaciliteaza eliminarea apei la nivel renal fiind un bun adjuvant in dieta de slabitPrecauții si Contraindicații:Observatie: Unele persoane pot avea uneori deranjamente intestinale. Aceasta inseamna ca ceaiul este eficient.Mod Preparare si Administrare:Preparare: se fierbe un plic in 200 ml apa, 4-10 minute.Utilizare: Doza recomandata este de pana la 3 pliculete pe zi.Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ.
OND-DZ7Z82BBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.