SIROP MUGURI DE BRAD 200ML

SIROP MUGURI DE BRAD 200ML

Dacia Plant
Produs in stoc
30,14 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Tonic al aparatului respirator Siropul de muguri de brad este un produs natural conceput pentru mentinerea sanatatii aparatului respirator. De ce Sirop de Brad Dacia Plant? - are in compozitie ingrediente naturale concentrate - fara adaos de zahar - contine uleiuri esentiale care ii cresc viteza de actiune, marindu-i eficienta terapeutica - conceput dupa reteta traditionala, imbinand cunostintele autohtone cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac - este conceput conform normelor europene de calitate Produsul nu contine coloranti si conservanti. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi. Copii intre 7 si 15 ani: cate 2 lingurite de sirop de 3-4 ori pe zi. Copii intre 1 si 7 ani: cate o lingurita de sirop de 3 ori pe zi. Copii sub 1 an: cate o jumatate de lingurita de sirop de 3 ori pe zi. Ingrediente Brad (Abies alba) - extract moale din muguri (30%); Ulei esential de brad (Abies alba)(0,005%); Fructoza (69,995%). Contribuie la - mentinerea sanatatii aparatului respirator - normalizarea secretiilor bronsice - decongestionarea tractul respirator Contrandicatii Intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Precautii Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5 ml sirop contin 4,5 grame fructoza).
OND-D2FL9FBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.