GINKGO 120 STEM 120CPS VEGETALE

GINKGO 120 STEM 120CPS VEGETALE

Herbagetica
Produs in stoc
129,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Ginkgo 120+ Stem Herbagetica, 120 capsule Proprietati:Regenereaza celular sistemul nervos, sustine capacitatea de concentrare si memorare.sustine functia mentala la persoanele varstnice;o buna circulatie periferica utila pentru ochi si urechi;sustinerea sistemului imunitar;sustinerea vitalitatii si activitatii organismului;rezistenta organismului la stres;reducerea timpului necesar pentru a adormi;are efect general de intinerire.Ginkgo 120+ STEM reuneste o combinatie unica de extracte naturale standardizate dedicate pentru sustinerea activa a memoriei si a performantelor cognitive indiferent de varsta. Ginkgo 120+ STEM livreaza concentratia optima recomandata de Ginkgo Biloba, 120 mg/capsula, extract recunoscut pentru efectele intense de regenerare si protectie neuronala.Formula Ginkgo 120+ STEM se completeaza cu exactele de Ginseng Siberian, Alga AFA, Ashwagandha, Spirulina si Chlorella. Impreuna, aceste extracte asigura stimularea activitatii cerebrale, protectia sistemului nervos si sustinerea acestuia in perioadele de suprasolicitare.Ingrediente per 1 capsula:Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1 cu 24% glicozide flavonice si 6% ginkgolide 120 mgGinseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract garantat 0,8% Eleutherozide 80 mgChlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine 40 mgSpirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine 80 mgAlga AFA Aphanizomenon flos-aquae) organica din lacul Klamath SUA 40 mgGinseng indian/Ashwagandha (Withania somnifera) cu 7% Withanolide si 1% Alcaloizi 40 mgMod de administrare:Adulti 1 capsula de 3 ori pe zi.
OND-D1ZRWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.