SIROP COACAZ NEGRU+INDULCITOR STEVIE 250ML

SIROP COACAZ NEGRU+INDULCITOR STEVIE 250ML

Hypericum
Produs in stoc
24,79 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Caracteristici generale Sirop de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana:Siropul de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana este un aliat puternic in tonifierea sistemului cardiovascular si modularea raspunsului sistemului imunitar fata de diversi factori de mediu cu potential alergen. Grija fata de sistemele cardiovascular si imunitar ale corpului nostru este cu atat mai importanta cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, procesata, plina de toxine si cu un profil nutritional dezechilibrat. Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acesti stresori pot modifica microbiota intestinala, alterand modul in care sistemul nostru imunitar raspunde la anumiti factori de mediu sau chiar endogeni.Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp, inclusiv a celor doua sisteme . De aceea, extractele din plante, precum Coacazul-negru, ce contin compusi activi cu proprietati imunomodulatoare, adaptogene si fortifiante sunt o solutie naturala si la indemana pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sanatatii noastre. In plus, produsele indulcite cu Stevia au un efect protector la nivelul danturii si nu cresc nivelul glicemiei.Ingrediente:extract natural, obtinut prin presare la rece, din fructe de coacaz negru(Ribes nigrum); apa demineralizata; Hyper Stevia rebaudiana(indulcitor natural obtinut din planta Stevia rebaudiana); conservant(benzoat de sodiu).Detalii Sirop de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana:Fructele folosite ca materie prima pentru siropurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni.Pentru realizarea Siropului de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana, au fost folosite fructe provenind din plante nemodificate genetic, obtinute preponderent din flora spontana a tarii noastre. Coacazele-negre au fost presate la rece in vederea mentinerii intacte a compusilor sanogeni (vitamine, minerale, enzime) din ele. In loc de zahar, la obtinerea siropului a fost folosit indulcitorul natural Hyper Stevia rebaudiana. Acesta este un extract hidroetanolic, 100% natural, din frunze de Stevie dulce (Stevia rebaudiana), extract ce are o putere de indulcire de pana la 300 de ori mai mare decat cea a zaharului, fara a aduce un aport caloric (noncaloric).Siropul de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana este un adjuvant valoros in curele de vitaminizare si mineralizare, dar si in cele de detoxifiere. Produsul este recomandat in special persoanelor ce au glicemia crescuta (sau cu tendinta de crestere) datorita folosirii steviozidului drept indulcitor natural, in locul zaharului. Siropul este util si in curele de slabire, fiind un produs hipocaloric. Acesta mareste diureza ajutand la eliminarea acidului uric, la curatarea rinichilor si la drenarea bilei. Continutul in fier (non-hemic) al Coacazelor-negre sustine procesul de formare a globulelor rosii (hematopoieza), iar rutozidul din aceste fructe contribuie la fluidizarea sangelui, limitarea permeabilitatii capilare si la imbunatatirea circulatiei. Astfel, printre virtutile siropului de Coacaz-negru se numara actiunea: antiinflamatoare, imunomodulatoare, antioxidanta, tonica la nivel cardiovascular si nervos, fortifianta, antianemica, depurativa si cea diuretica.Prezentarea compusilor activi din Sirop de Coacaz-negru cu Indulcitor Stevia rebaudiana:Coacazul-negru (Ribes nigrum) are proprietati fortifiante asupra sistemului imunitar, protejeaza impotriva efectelor negative ale stresului oxidativ si limiteaza procesele inflamatorii din organism datorita vitaminei C, a antocianilor si a polifenolilor continuti.Conform analizelor de laborator, Coacazele-negre sunt deosebit de valoroase din punct de vedere nutritional, avand in compozitia lor: apa (80%), carbohidrati (10 g%), proteine (0,9 g%), grasimi (0,09 g%). In plus, proprietatile nutritive si sanogene ale acestor fructe se datoreaza unor compusi precum: vitamina C (200 mg%), vitamina B6 (78 mg%), vitamina B1 (52 mg%), vitamina B2 (27 mg%), vitamina A (23 mg%), vitamina PP (niacina) (29 mg%), calciu (45 mg%), potasiu (300 mg%), fosfor (40 mg%), fier (0,8 mg%), zinc (0,15 mg%), magneziu (0,3 mg%). De asemenea, Coacazele-negre mai contin: taninuri, rutozid, antociani, polifenoli, betacaroteni, celuloza (5,6 mg%), acid tartric (3,2 mg%), acid citric (2,91 mg%), acid malic (0,38 mg%) si pectina.Coacazul-negru are o actiune calmanta asupra gatului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna functionarea a sistemului imunitar, circulator, a muschilor si articulatiilor, sustine functia excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutatii si ajuta la cresterea rezistentei organismului fata de stres si alti factori de mediu. Consumul de alimente/bauturi care contin glicozide din steviol, in loc de zahar, determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele/bauturile care contin zahar. Consumul de alimente/bauturi care contin glicozide din steviol in loc de zahar, contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.Forma de prezentare:Sticla bruna cu 250 ml siropVolum net:℮ 250 ml
OND-D8YD2HBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.