ULEI ES.INTEGRAL EUCALIPT 10ML

ULEI ES.INTEGRAL EUCALIPT 10ML

DVRPharm
Produs in stoc
43,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

ULEI ESENTIAL INTEGRAL (NEFRACTIONAT)

Se obtine din frunzele unui arbore specific Australiei, dar a carui cultura a fost extinsa in multe alte zone cu clima tropicala si subtropicala. Uleiul de ecualipt este, la nivel mondial, unul din cele mai bune medicamente cunoscute in afectiuni respiratorii. Aproape jumatate din remediile destinate afectiunilor respiratorii contin acest ulei esential. De ce? Pentru ca are simultan mai multe actiuni benefice asupra aparatului respirator, caruia ii calmeaza spasmele, ii elibereaza excesul de secretii si ii reduce inflamatia. In plus, eucaliptul stimuleaza centrul respirator din creier si are o actiune antiseptica semnificativa, nu atat de puternica precum cimbrul sau oregano salbatic, dar demna de luat in seama.

Mod de utilizare intern: Se iau cate 4-5 picaturi, de 2 ori pe zi. Fiecare doza se dizolva in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Ingrediente: Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esential 100%.

ACTIUNI – INTERN: antitusiv, decongestionant nazal, antiinflamator respirator, antibacterian de intensitate medie, antifungic de intensitate slaba.

ACTIUNI – EXTERN: antifungic, antibacterian, expectorant, ajuta la desfundarea cailor respiratorii superioare.

INDICATII INTERNE: bronsita astmatiforma, astmul bronsic, tuse productiva, tuse iritativa, viroze respiratorii, diskinezie biliara, greturi si varsaturi biliare.

INDICATII EXTERNE: placa bacteriana dentara, dureri de cap, alergii respiratorii, epidemie de gripa, rinita, sinuzita, prevenirea crizelor de astm.

Prezentare: Recipient de sticla, 10ml, ambalat in cutie de carton.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii: Nu se va depasi doza indicata si nu se va administra nediluat,

Contraindicatii: Nu se administreaza persoanelor alergice la eucalipt.

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, Notificare nr. 10391/11.07.2016

OND-D81P78BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.