PROPRIN 40CPR

PROPRIN 40CPR

PlantaVorel
Produs in stoc
45,80 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Proprin V Plantavorel, 40 tablete Complexul de principii active are actiune antiinflamatoare, calmanta, antimicrobiana, antifungica, epitelizanta si diuretica, contribuind eficient la normalizarea functionarii aparatului urogenital masculin si feminin. Continutul in betasitosterol, principiu biologic activ cu structura asemanatoare hormonilor masculini, stimuleaza functia prostatei si favorizeaza revenirea acesteia la dimensiunea si functia normala, inlatura retentia urinara si restabileste functia excretorie normala a rinichilor. Continutul in ulei volatil si lactone determina reducerea polakiuriei, sterilizarea urinei, actionand eficient in cistopielite, cistite, litiaza renala. Adjuvant in: mentinerea sanatatii prostatei si a rinichilor; mentinerea unei functii urinare normale si normalizarea diurezei la barbati; sustinerea functiei excretorie a rinichilor si a sanatatii tractului genito-urinar in general - eliminarea toxinelor, contribuind astfel la starea de bine fizica a organismului. Mod de administrare: Adulti: 1 - 2 tablete de 3 ori/zi, timp de 30-60 zile. Contraindicatii: Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza.
OND-DF9Q8MMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.