FIORDA JUNIOR ZMEURA DE SUPT 15CPR

FIORDA JUNIOR ZMEURA DE SUPT 15CPR

PlantExtrakt
Produs in stoc
40,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Recomandari: iritatie in gat (cu senzatie de uscaciune, prurit si/sau durere),raguseala,tuse iritativa,Simptome care pot fi intalnite: in caz de raceala, alergii, diferite probleme la nivelul gatului (obstructie nazala respiratie pe gura, deviatie de sept etc);expunere la aer conditionat sau poluare atmosfericaComprimatele FIORDA JUNIOR contin:Ingrediente 1 comprimat pentru suptExtract de Lichen-de-piatra-islandez 100 mgExtract de Tei 18 mgLactoferina 6 mgLichenul-de-piatra-islandez (Cetraria islandica) si Teiul (Tilia sp.) au efect emolient si placut asupra cavitatii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind calmante in caz de iritatie a gatului si a faringelui.Lactoferina este o proteina din lapte care se regaseste si in saliva, lacrimi si laptele matern, cu actiune imunostimulatoare.Lichenul-de-piatra-islandez contine compusi cu proprietati de sustinere a sanatatii sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util in caz de tuse iritativa. Mod de adminstrare:Copii peste 4 ani (si adulti): 1 6 comprimate pe zi. Comprimatul se mentine in gura pana la dizolvare.Se recomanda sa nu se bea sau manance cel putin 30 de minute dupa dizolvarea comprimatului. Produsul pot fi folosite si de femei insarcinate si care alapteaza.Produs sigur pentru diabetici! Fara zahar adaugat.Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte. Atentionari!Ingerarea unei cantitati mai mari poate avea efect laxativ.Produsul contine zaharuri naturale.De retinut!Mucoasa orala este o bariera de protectie impotriva agentilor agresivi, iar daca este bine hidratata ofera confort la inghitire si vorbire.Comprimatele FIORDA formeaza un film protector pe mucoasele cavitatii orale, gatului, laringelui si corzilor vocale, hidratandu-le si asigurand o functionalitate crescuta. Efectul este completat cu actiunea imunostimulatoare.
OND-DZ0DZYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.