SOLUTIE PENTRU NEGI KOLODIUM FORTE 10ML
SOLUTIE PENTRU NEGI KOLODIUM FORTE 10ML
SOLUTIE PENTRU NEGI KOLODIUM FORTE 10ML
SOLUTIE PENTRU NEGI KOLODIUM FORTE 10ML

SOLUTIE PENTRU NEGI KOLODIUM FORTE 10ML

Bio-Synergie
Produs in stoc
43,89 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Solutie pentru negi Kolodium forte - 10 ml - pentru indepartarea negilor, bataturilor, pielii intarite, aspre si dureroase.

Compozitie:

Extractul de rostopasca si extractul de thuja au un efect antiviral, sunt printre cele mai folosite remedii naturale pentru tratarea negilor.

Ulei volatil de terebentina purificata din rasina de pin contine terpene: pinen, camfen si limonen. Are proprietati antiseptice, sustine circulatia sangelui. resorbtia crescuta a tesutului alterat si formarea tesutului de granulatie.

Extractul etanolic de rostopasca contine cea mai mare cantitate de alcaloizi si in medicina traditionala este folosita pentru indepartarea negilor. Alcalozii sunt folositi in principal pentru efectul antimicrobian si antifungic.

Colodiu asigura indepartarea usoara a pielii intarite, umflate si aspre.

Utilizare:
Aplicati in functie de marimea zonei afectate,de obicei 2-3 picaturi ,de 2 ori pe zi
Cel mai bine folositi betisorul atasat capacului sau o scobitoare din lemn cu care sa aplicati direct pe zona afectata
Dupa aplicare, lichidul se evapora repede si creaza o pelicula pe suprafata pielii
Daca produsul este aplicat intr-un loc de unde poate fi usor indepartat (de ex. talpa piciorului), atunci puteti acoperi zona cu un plasture adeziv
Se repetarea aplicarii pana cand vor fi indepartate usor si fara durere straturile aspre ale pielii

Prezentare:
10 ml

OND-DXPDHHBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.