ZANNA ULEI LUMINITA NOPTII PRESAT LA RECE 10ML

ZANNA ULEI LUMINITA NOPTII PRESAT LA RECE 10ML

Zanna
Produs in stoc
16,39 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaLuminita noptii (Oenothera biennis) sau onagrul, este o planta erbacee din familia Onagracee. Florile, de culoare galbena, se deschid seara, putin inainte de caderea noptii, si stau deschise pana a doua zi, dupa care se inchid si se usuca. Seara, alti boboci se deschid.Proprietatile uleiului de Luminita Noptii:favorizeaza regenerarea cutanata si mentinerea elasticitatii pieliiingrijirea oricarui tip de piele, in special a tenului matur, ridatten uscat, piele care se deshidrateaza repedeingrijirea zonei delicate din jurul ochilor, a gatului si decolteuluicalmarea pielii sub influenta factorilor externimentinerea elasticitatii pielii si pentru prevenirea vergeturiloringrijirea parului deteriorat, vopsit, cu varfuri despicateingrijirea unghiilor subtiriAplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de teningrijieste atent tenul, gatul, decolteul si zona ochilorpielea matura, ridata si imbatranitregenereaza pielea afectata de factori externi: expunerea la soare, arsuri usoare, poluarecalmeaza pielea afectata de iritatiiAdministrare:se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in produsele cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, par sau unghiipentru prepararea a unei creme, lapte sau ulei de corpin felurite compozitii cosmetice sub forma de: creme, lotiuni si seruri pentru fata, creme contur de ochio picatura adaugata in doza zilnica de cremaAplicare topicaUleiuri esentiale sunt rapid absobite in fluxul sanguin cand sunt aplicate pe piele. In general este necesar ca uleiul esential sa fie diluat impreuna cu un ulei purtator (ulei de cocos, ulei de masline, mai exact uleiuri presate la rece). Acest lucru previne potentiale iritatii ale pielii.Zanna - pentru un stil de viata simplu, natural si curatAm creat Zanna, pentru un stil de viata natural, simplu si curat. Am preferat sa folosim ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice. Apropierea de natura este tot mai des o alegere constienta, o forma de manifestare a unei filozofi de viata, menita sa ne ajute sa gasim solutii si raspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de ingrijire.Prezentare:10 ml
OND-D77C1LMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.