ULEI AVOCADO PRESAT LA RECE 50ML (UZ INTERN)

ULEI AVOCADO PRESAT LA RECE 50ML (UZ INTERN)

Herbalsana
Produs in stoc
9,58 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei de Avocado. INGREDIENTE: ulei de Avocado (Persea Americana) Uleiul de avocado presat la rece este un ulei vegetal 100% natural de culoare verde-masliniu.O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime. Este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune.Actioneaza benefic asupra pielii. Se poate adauga si in creme: la 10 g de crema (10 ml lotiune sau tonic) se adauga 10 picaturi de ulei de avocado. Pentru toate tipurile de par, cu diverse probleme de par si scalp: caderea parului, matreata, par tratat si vopsit chimic, lipsit de stralucire. Uleiul poate fi folosit in stare pura, pentru a masa parul si/sau scalpul. Inainte de spalare, masati 2 linguri de ulei de avocado pe par si scalp, cu miscari circulare. Lasati 5 minute si spalati ca de obicei. Se poate repeta la fiecare spalare, chiar si zilnic! Componenti principali de acizi gras in ulei de Avocado : Acis Palmitic: 5,00 -25,00 % Acid Palmitoleic :1,00 - 12,00 % Acid Oleic acid : 50,00-74,00 % Acid Linoleic acid : 6,00 - 20,00 % Metoda de obtinere: sunt preasate la rece prin procedee mecanice din fructele de avocado. Pastrare: a se pastra in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.
OND-D9KXG0BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.