Crema cu Tataneasa 250ml Stolz
Crema cu Tataneasa 250ml Stolz
Crema cu Tataneasa 250ml Stolz
Crema cu Tataneasa 250ml Stolz
Crema cu Tataneasa 250ml Stolz
Crema cu Tataneasa 250ml Stolz

Crema cu Tataneasa 250ml Stolz

Stolz
Produs in stoc
23,09 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descoperă secretul unei îngrijiri naturale și eficiente a pielii cu Crema cu Tataneasă Stolz de 250 ml. Formula sa unică, bazată pe plante tradiționale, valorifică proprietățile benefice ale plantei de Tataneasă pentru a-ți oferi o experiență de înfrumusețare de excepție. Cu ajutorul ingredientelor sale naturale, crema relaxează și revigorează picioarele și brațele obosite, oferindu-ți o senzație plăcută de confort. Utilizată în mod regulat, aceasta îngrijește intens și hidratează pielea, redându-i aspectul sănătos și proaspăt pe care îl meriți. Crema cu Tataneasă de la Stolz se remarcă prin absorbția sa rapidă în piele, lăsând-o moale și catifelată, fără a lăsa o senzație de untuositate sau grasime. pH-ul său neutru permite o utilizare confortabilă și adaptată nevoilor fiecărei persoane. Produsul este importat din Germania, garantându-ți calitatea superioară și rezultatele dorite în îngrijirea pielii. Descoperă beneficiile remarcabile ale plantelor tradiționale și bucură-te de o piele frumoasă și sănătoasă cu Crema cu Tataneasă Stolz de 250 ml!
EMM-DXNMDLBBM
No reviews

Produse vizualizate

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.