Crema cu Ulei de Argan 250ml
Crema cu Ulei de Argan 250ml
Crema cu Ulei de Argan 250ml
Crema cu Ulei de Argan 250ml
Crema cu Ulei de Argan 250ml
Crema cu Ulei de Argan 250ml

Crema cu Ulei de Argan 250ml

Stolz
Produs in stoc
13,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descoperă puterea uleiului de Argan în fiecare picătură a cremei noastre cu ulei de Argan de 250ml. Hidratantă și hranitoare, această cremă este alegerea perfectă pentru îngrijirea pielii tale. Formula sa unică se bazează pe beneficiile deosebite ale uleiului de Argan, recunoscut pentru proprietățile sale de înfrumusețare și vindecare. Infuzată cu vitamine esențiale și acizi grași benefici, crema noastră cu ulei de Argan hrănește instantaneu pielea, redându-i un aspect sănătos și luminos. Această cremă puternic hidratantă pătrunde în profunzimea pielii, regenerând și hidratând în profunzime. Efectul său de hidratare de lungă durată previne uscarea și deshidratarea, ajutând pielea să mențină un nivel optim de hidratare pe toată durata zilei. Uleiul de Argan are proprietăți puternice de vindecare, contribuind la tratarea rănilor și a pielii sensibile. De asemenea, ajută la diminuarea petelor și conferă pielii un aspect tânăr și revitalizat. Experimentează beneficiile acestei creme de înaltă calitate, potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate și sensibile. Produsul nostru, importat din Germania, este creat cu grijă și atenție pentru calitate, garantându-ți o experiență unică de îngrijire. Adaugă liniște și strălucire pielii tale cu crema noastră cu ulei de Argan, un secret bine păstrat al frumuseții orientale.
EMM-D9NMDLBBM
No reviews

Produse vizualizate

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.