ULEI DE MIGDALE DULCI 30ML

ULEI DE MIGDALE DULCI 30ML

Parapharm
Produs in stoc
23,41 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei Migdale Dulci 30 ml Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii antici din inalta societate, fiind considerat unul din ingredientele frumusetii Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj in combinatie cu vin, scortisoara si miere, uleiul de migdale este utilizat in prezent la scara larga in industria cosmetica, datorita proprietatilor sale emoliente si curative. Datorita continutului ridicat de acizi linoleici si acizi grasi, il fac deosebit de valoros in ingrijirea pielii.In tratamentele de infrumusetare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curata, exfoliaza, hidrateaza si hranesc orice tip de piele. Uleiul de migdale reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diverse ingrediente cosmetice. Proprietati: emolient, excelent pentru pielea crapata si uscata previne vergeturile, imbatranirea pielii si netezeste ridurile calmeaza iritatiile bun fortifiant pentru par degradat si uscat ajuta la eliminarea matretii bun pentru cuticule si unghii casante. Compozitie: Prunus amygdalus dulcis oil, Tocopherol Administare: pentru ten si corp - se maseaza bine pe ten si corp, in special in zonele unde se formeaza riduri, vergeturi, pana la absorbtie; pentru par - se aplica o cantitate mica, se maseaza bine scalpul si se intinde pe toata lungimea parului, cu 30 de minute inainte de spalare; pentru unghii - se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora.
OND-DNC3HHBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.