MENOCARE 30CPS

MENOCARE 30CPS

Vitacare
Produs in stoc
51,90 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

  • ajuta la reducerea simptomelor asociate menopauzei;
  • ajuta la eliminarea tesuturilor adipoase si la combaterea sterilitatii feminine;
  • este recomandata ca adjuvant in tratarea hipertensiunii arteriale, afectiunilor intestinelor si stomacului, ale maduvei spinarii, tremurului membrelor;
  • recomandata in stimularea menstruatiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase;
  • are proprietati coleretice, antimicrobiene, antiinflamatoare.

Compozitie:

  • Pulbere din extract de Salvie (Salvia officinalis) - 100 mg;
  • Excipienti: dextrina.

ACTIUNE:

SALVIA contine principii cu efect estrogenic (asemanatoare hormonilor feminini), saruri minerale si vitamine, ajuta la reducerea simptomelor asociate menopauzei (scurgeri sanguine abundente si a bufeurilor de caldura) cat si celor menstruale (menstrele dureroase, durata prea mare, prea abundente, etc.). De asemenea, ajuta la eliminarea tesuturilor adipoase si la combaterea sterilitatii feminine.

INDICATII:

Salvia are proprietati coleretice, antimicrobiene, sedative, depurative, antitermice, expectorante, tonice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, antiseptice, estrogene si astringente. Salvia este recomandata ca adjuvant in tratarea hipertensiunii arteriale, afectiunilor intestinelor si stomacului, ale maduvei spinarii, tremurului membrelor, inflamatiilor cailor respiratorii, oboselii fizice si psihice, nervozitatii, dar si in stimularea menstruatiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase, reechilibrarea sistemului neuroendocrin, diabet, astenie, febra, stres, tonus sexual scazut, afte, stomatite, ulceratii ale pielii, tuse, bronsita, abcese dentare, transpiratie (in special nocturna), obezitate, celulita.

ATENTIONARI SPECIALE:

Salvia nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate. Supradozajul poate duce la iritatii gastrointestinale si convulsii.Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 – 3 capsule /zi, dupa mese, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule .

MENTIUNI:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti.

OND-DSCXPVBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.