PASTA DE DINTI CU MENTA 50ML

PASTA DE DINTI CU MENTA 50ML

Pell Amar
Produs in stoc
31,74 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

FARA FLUORURI, PARABENI, PIGMENTI SI AROME ARTIFICIALE

Remineralizeaza dintii

Previne leziunile smaltului

Actiune bacteriostatica

Previne aparitia cariilor

Ingrediente active:

EXTRACT PELL AMAR - contine minerale - Ca2+ si PO43 - cu rol in procesele enzimatice de scindare a glicerofosfatului de calciu; Mg2 + si Cl - cu rol de activatori ai fosfatazelor alcaline, aceste procese fiind responsbile de remineralizarea dintilor si contribuie la prevenirea leziunilor smaltului si la prevenirea aparitiei cariilor.

EXTRACT DE MUSETEL - cu actiune cicatrizanta, antiseptica, emolienta, antiinflamatoare, deodorizanta, usor anestezica.

Abraziv bland care nu lezeaza gingiile si smaltul dintilor.

S-a optat pentru o formula fara fluoruri in scopul micsorarii riscului aparitiei unor afectiuni datorate excesului de fluor (hipotiroidism, osteoporoza etc).

Utilizare:

Se recomanda utilizarea zilnica, cel putin de doua ori, dimineata si seara.

Ingrediente:

SORBITOL, AQUA, GLYCEROL, HYDRATED SILICA, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, SODIUM LAURYL SULFATE, PELL AMAR EXTRACT, XANTAN GUM, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM BENZOATE, MENTHA PIPERITA OIL, C177891.


..
OND-DBVP4YBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.