PASTA DE DINTI ALOE VERA 120GR+PERIUTA

PASTA DE DINTI ALOE VERA 120GR+PERIUTA

DR Chen Patika
Produs in stoc
36,37 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Renumele milenar al Aloe Vera si numeroasele legende care se leaga de ea nu sunt numai creatii ale imaginatiei, pentru ca astazi ne dovedesc multe cercetari stiintifice insusirile si rezultatele terapeutice ale acestei plante. Isi exercita efectele pozitive pentru o igiena dentara corecta si o respiratie mereu proaspata. Folosirea ei regulata reda albul natural al dintilor. Spalati dintii intr-un mod eficient de cel putin 2 ori pe zi. Compozitie: gel aloe, propolis, mentol, extract de ceai verde, zaharina de natriu, sorbitol, benzoat de natriu. Pachetul include o periuta de dinti cadou.
OND-D55Z1KBBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.