PASTA DINTI SANTORAL FITOPARADONT 75ML /100GR

PASTA DINTI SANTORAL FITOPARADONT 75ML /100GR

Steaua Divina
Produs in stoc
39,12 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Santoral Fitoparadont contine doar ingrediente naturale, fiind realizata pe baza de argila si uleiuri volatile. Are un bun efect de protectie a gingiilor si prevenire a sangerarilor. Remineralizeaza dintii si intareste smaltul, improspateaza si igienizeaza cavitatea bucala. Ajuta la albirea dintilor.

Compozitie:

  • argila speciala
  • ulei susan
  • extract hidroalcoolic 39 plante
  • tinctura propolis
  • uleiuri esentiale: menta, scortisoara, tuia, anason, pin, tea tree

Contraindicatii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. In timpul tratamentelor homeopate, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Efecte:

  • curata dintii eficient
  • contribuie la albirea dintilor

Administrare:

Se aplica pe periuta de dinti umezita, dupa care se periaza dintii si gingiile timp de 2-3 minute dimineata, seara si, de preferat, dupa fiecare masa.


Prezentare:
75 ml
OND-DXL7PRMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.