GENNADENT INDIA FRESH 80ML

GENNADENT INDIA FRESH 80ML

VivaNatura
Produs in stoc
46,99 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Pasta de dinti cu neem si turmeric 98% natural si de origine naturala! Procesata la rece – fara parabeni. Fara fluor – fara spumanti Antitartru – ajuta la prevenirea cariilor. Cu efect in sangerari gingivale. FARA FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialisti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanta chimica cu un anumit grad de toxicitate si poate determina uneori tulburari ale starii de sanatate. Pasta de dinti GennaDent India fresh naturala indicata pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii. Plantele indiene din compozitie au efect asupra bacteriilor responsabile de aparitia cariilor si inflamatiilor gingivale si ajuta la eliminarea mirosului neplacut al gurii. Neem este folosit in mod traditional in rutina ayurvedica de prevenire a infectiilor la nivelul gurii si de mentinere a sanatatii dintilor. Turmericul este unul dintre cele mai recunoscute si studiate remedii ayurvedice cu efect remarcabil asupra placii bacteriene. Ingredientele naturale: uleiuri, plante indiene, argila, propolis au proprietati tonice, fiind totodata si o sursa excelenta de vitamine, acizi grasi esentiali, antioxidanti si minerale ce contribuie la sustinerea tesutului gingival. In rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produs. Pentru siguranta, recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati produsul pe o mica portiune de piele. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale. Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directa a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se folosi de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs (lot – luna – an) si maxim 6 luni de la deschidere.
OND-DKY5LGBBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.