PASTA DINTI SANTORAL INTENS+ORME 50GR

PASTA DINTI SANTORAL INTENS+ORME 50GR

Santo Raphael
Produs in stoc
41,70 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere Santoral Intens OrmeAre un bun efect regenerant, cicatrizant, de improspatare si igienizare a cavitatii bucale. Intareste dintii si opreste sangerarile gingivale. ProducatorSteaua DivinaAmbalareFlacon 50gIngredienteArgint coloidal, argila speciala, orme, propolis, extract hidroalcoolic 39 plante, uleiuri esentiale: roinita, salvie, tea tree, anason, menta creata.UtilizareSe aplica pe periuta de dinti umezita, dupa care se periaza dintii si gingiile timp de 2-3 minute dimineata, seara si, de preferat, dupa fiecare masa.ContraindicatiiIn timpul tratamentelor homeopate, alergie la oricare dintre componentele produsului.Afectiuni tratateIgienizeaza cavitatea bucalaIngrediente principaleArgila, Argint ColoidalConditii pastrareA se pastra tubul bine inchis, ferit de expunerea directa la razele solare.CalitateConform SR EN ISO 9001 TUV THURINGEN Germania.
OND-DN6FLLBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.