LACALUT BABY PASTA DINTI 0-4 ANI 50ML

LACALUT BABY PASTA DINTI 0-4 ANI 50ML

Lacalut
Produs in stoc
23,05 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Pasta de dinti Lacalut Baby (0-4 ani), 50ml Protejeaza eficient dintii de lapte si pe cei sensibili ai copiilor datorita amino fluorurii (Olaflur). Dintii copiilor sunt curatati delicat, in acelasi timp fiind indepartata si placa bacteriana. Vitaminele A si E ajuta la ingrijirea dentara. Gustul de zmeura face ca periajul dintilor sa fie o placere. Ofera protectie impotriva cariilor. Curata delicat. Nu contine zahar. Concentratia de fluorura (250 ppm) este in concordanta cu recomandarea Societatii Germane de Stomatologie. Mod de folosire: Se periaza dintii 2-3 minute de cel putin 2 ori pe zi, in special dupa fiecare masa.
OND-D1GWCKBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.