GENNADENT FORTE 50ML

GENNADENT FORTE 50ML

GennaDent
Produs in stoc
22,69 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
•Proprietati -contine cea mai mare cantitate de propolis, aloe si extracte din plante din gama GennaDent -este detoxifianta si remineralizanta -are efecte antiseptice, dezinfectante•Indicatii -adjuvant in tratarea afectiunilor dentare si gingivale -regenerarea tesuturilor cavitatii bucale -adjuvant in caz de parodontoza•Ingrediente active -argila, propolis, aloe, uleiuri esentiale naturale (tea tree, rozmarin, fenicul), extracte de plante (sunatoare, eucalipt, roinita, rozmarin, cuisoare, busuioc) Propolisul :-are actiune eutrofica si de regenerare a tesuturilor -este anestezic si cicatrizant -anti inflamator, antibiotic, antifungic Ulei de Tea-Tree: -decongestionant si tonifiant -antibacterian, antifungic, antiviral -adjuvant in tratarea infectiilor dentare -analgezic local bland Concluzii: -adjuvant in tratarea naturala a afectiunilor dentare si gingivale -puternic efect antibacterian, dezinfectant, detoxifiant -confera protectie sporita impotriva formarii tartrului si aparitiei cariilor -intareste smaltul dentar -regenereaza tesuturile si cicatrizeaza -improspateaza respiratia NU CONTINE: fluor, SLS, parabeni
OND-DXVQHFBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.