LACALUT EXTRA SENSITIVE PASTA DINTI 75ML

LACALUT EXTRA SENSITIVE PASTA DINTI 75ML

Lacalut
Produs in stoc
31,92 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Pasta de dinti Lacalut Extra Sensitive, 75ml

Noua pasta de dinti profesionala LACALUT®Extra Sensitive desensibilizeaza dintii si curata eficient suprafata acestora printr-o actiune blanda. Combinatia de ingrediente active reduce sensibilitatea dintilor, in special la baza acestora. Tubii dentinari sunt sigilati pentru a preveni orice patrundere catre nervii dentari. Forma inovativa a granulelor de curatare asigura spalarea cu blandete a suprafetei dintilor.

Ca rezultat al procesului de productie, fiecare granula are forma rotunda si este mult mai mica decat granulele de curatare obisnuite, astfel incat dintii sensibili la durere sunt protejati impotriva abraziunii suplimentare. Destinat exclusiv adultilor. Contine acetat de strontiu. Nu este recomandat copiilor.

Utilizare:
Folositi LACALUT®Extra Sensitive de doua ori pe zi pentru o protectie de lunga durata impotriva sensibilitatii la durere.

OND-DZGWCKBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.