GENNADENT HOMEOPATIC 80ML

GENNADENT HOMEOPATIC 80ML

GennaDent
Produs in stoc
28,73 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

GennaDent Homeopatic este o pasta de dinti 100% naturala si de origine naturala, care are in componenta argila, propolis, aloe, salvie, roinita, cimbrisor si altele. Ajuta la prevenirea formarii cariilor si a tartrului. Este recomandata si in cazul sangerarilor gingivale.
Pasta de dinti GennaDent Homeopatic poate fi folosita cu efecte excelente si in timpul tratamentelor homeopatice.
Pentru a beneficia si mai mult de calitatile acestei paste de dinti revolutionare este recomandat sa se mentina in cavitatea bucala, dupa periaj, aproximativ 3-5 minute.
FARA FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialisti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanta chimica cu un anumit grad de toxicitate si poate determina uneori tulburari ale starii de sanatate.
Atat de naturala incat s-ar putea inghiti!
Datorita ingredientelor naturale din care este realizata GennaDent Homeopatic nu prezinta niciun risc in cazul ingerarii accidentale moderate.
In rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produs. Pentru siguranta, recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati produsul pe o mica portiune de piele. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale.
100% natural si de origine naturala! Procesata la rece – fara parabeni. Fara fluor – fara spumanti. Antitartru – ajuta la prevenirea cariilor.
Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directa a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se folosi de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs (lot – luna – an) si maxim 6 luni de la deschidere.

OND-DGD9CBMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.