PASTA DE DINTI CU ANASON 50ML

PASTA DE DINTI CU ANASON 50ML

Pell Amar
Produs in stoc
31,74 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Aceasta pasta de dinti poate fi utilizata de persoanele ce urmeaza tratamente homeopate in care menta este contraindicata sau de persoanele alergice la menta.

Remineralizeaza dintii;

Previne leziunile smaltului;

Actiune bacteriostatica;

Previne aparitia cariilor.

Extractul de pell amar este o actiune bacteriostatica, efectul final traducandu-se in inhibarea eliminarii de acid in placa dentara, datorat existentei unor bacterii ce adera la suprafata dintilor (streptococcus mutans, s.sobrinus, s.sangius).

Extractul de echinaceea este eficient in tratarea leziunilor ce se vindeca greu, a leziunilor herpetice, infectiilor locale, cicatrizant si antiseptic, stimuland in acelasi timp imunitatea naturala.

S-a optat pentru o formula fara fluoruri in scopul micsorarii riscului aparitiei unor afectiuni datorate excesului de fluor (hipotiroidism, osteoporoza etc).

Mod de utilizare: Se utilizeaza dimineata si seara prin periaj dentar, relizat corect, cel putin 5 minute. Pentru copiii de pana la 6 ani, a se utiliza o cantitate nu mai mare de marimea unui bob de mazare. Nu contine fluor.

Ingredinte: Sorbitol, aqua, glycerol, hydrated silica, echinacea palida extract, sodium lauryl sulfate, pell amar extract, xantan gum, disodium phosphate, sodium saccharin, sodium benzoate, anason oil, c177891.


..
OND-D4SP4YBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.