APIDERMIN GEL DUS 250ML

APIDERMIN GEL DUS 250ML

Complex Apicol
Produs in stoc
25,48 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala Rasfatul apicosmetic pentru dus Apidermin reuneste curatarea profunda a propolisului cu proprietatile antirid ale laptisorului de matca ajutat in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Pielea este mentinuta mereu tanara de laptisorul de matca si uleiul de nuci de macadamia. Laptisorul de matca este o hrana regala, complex de vitamine, cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor ce hidrateaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor. Uleiul de nuci de macadamia, cu un inalt nivel de antioxidanti, bogat in Omega 7 este un supliment antirid alaturi de laptisorul de matca. Fiind repede absorbit de piele, uleiul de nuci de macadamia lasa o senzatia de catifelare a pielii imediat dupa dus. Ingrediente active: laptisor de matca ulei de nuci de macadamia proplis. Actiune: regenerare. Utilizare: Se aplica pe pielea umeda, se maseaza, apoi se clateste cu apa din abundenta. Prezentare:250 ml
OND-D0R862BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.