GEL DUS CU BICARBONAT 250ML

GEL DUS CU BICARBONAT 250ML

Hypericum Plant
Produs in stoc
24,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
GEL DE DUS CU BICARBONAT Gel de dus cu Bicarbonat – curata bland pielea, hidrateaza pielea sensibila si iritata, regleaza pH-ul, curata porii, calmeaza iritatiile pielii, echilibreaza productia naturala de sebum, indeparteaza mirosurile neplacute avand un efect dezodorizant, ofera o senzatie de prospetime si confort. Ingrediente: Aqua; Cocamidopropropyl Betaine; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Chloride; Glycerin; Sodium C14-16 Olefin Sulfonate; Lauramine Oxide; Polysorbate 20; Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone; Citrus Aurantium Dulcis Oil; Citrus Reticulata Peel Oil; Citrus Aurantifolia Oil; CI15985.
OND-D6TTVTMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.