GEL DUS 99.5% VEGETAL CU BICARBONAT 200ML

GEL DUS 99.5% VEGETAL CU BICARBONAT 200ML

Ceta
Produs in stoc
37,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Gel de dus 99.5% vegetala cu bicarbonat, aloe, galbenele, musetel, 200 ml, Ceta Sibiu Proprietati: ajuta la reglarea pH-ului si tratarea iritatiilor pielii; catifelat si delicat, spumeaza abundent si curata bland pielea sensibila; lasa o senzatie placuta de curatenie si poate fi folosit zilnica; nu contine SLES, parabeni, silicon; bicarbonatul: dezodorizant, neutralizeaza mirosurile neplacute si elimina transpiratia, curata porii si indeparteaza petele rosii, reduce sebumul si echilibreaza productia naturala de sebumregleaza pH-ul, limiteaza dezvoltarea bacteriana, 100% natural, reduce duritatea apei rezultand o igiena eficienta si placuta insotita de o stare de bine, iar pielea ramane moale si mai relaxata, fara senzatie de uscaciune; fosfolipidele: indeparteaza petele rosii si formeaza o pelicula protectoare care mentine hidratarea naturala a pielii, ajuta la reglarea pH-ului pielii si tratarea iritatiilor; gelul de aloe: repara, regenereaza si stimuleaza sinteza de colagen, hidrateaza pielea, are actiune antiinflamatoare, emolienta si calmanta pentru toate tipurile de piele; extractul de galbenele: cicatrizeaza, regenereaza si protejeaza pielea sensibila si uscata, are efect antiinflamator, nutritiv si reparator; extractul de musetel: calmeaza pielea iritata si sensibila, are efect anti-microbian. Mod de utilizare: Se aplica pe pielea uda, apoi sa clateste bine cu apa. Prezentare:200 ml
OND-D2KFT0MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.