GEL DUS CU BICARBONAT&ALOE&GALB&MUSETEL 200ML...

GEL DUS CU BICARBONAT&ALOE&GALB&MUSETEL 200ML FLACON

Ceta Sibiu
Produs in stoc
27,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Gel dus bicarbonat, aloe, galbenele, musetel - reda supletea si elasticitatea pielii: Bicarbonatul: trateaza iritatiile de orice fel ale pielii neutralizeaza mirosurile neplacute si elimina transpiratia curata porii si indeparteaza petele rosii reduce sebumul si echilibreaza productia naturala de sebum regleaza PH-ul are efect fungicid si limiteaza dezvoltarea bacteriana dezodorizant. Fosfolipidele: sunt prezente in structura membranelor celulare, avand rol in reglarea schimburilor intre compartimentele intra si extracelulare, precum si in activarea sistemelor enzimatice de la nivelul membranelor datorita compozitiei specifice, fosfolipidele sunt capabile sa contracareze efectul nociv al detergentilor prin protejarea barierei naturale a pielii sau formand o pelicula protectoare care adera pe toata suprafata ei pastreaza hidratarea pielii si echilibrul lipidic natural ajuta la reglarea pH-ului, la tratarea iritatiilor pielii si la indepartarea petelor rosii. Gelul de aloe: repara, regenereaza si stimuleaza sinteza de colagen hidrateaza pielea are actiune antiinflamatoare, emolienta si calmanta pentru toate tipurile de piele. Extractul de galbenele: cicatrizeaza, regenereaza si protejeaza pielea sensibila si uscata are efect antiinflamator, nutritiv si reparator. Extractul de musetel: calmeaza si tonifica pielea iritata, ranita si sensibila are efect anti-microbian.
OND-DD6JGJBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.