FLORAL GEL DUS 250ML

FLORAL GEL DUS 250ML

Complex Apicol
Produs in stoc
26,79 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Rasfatul apicosmetic pentru dus Floral reuneste curatarea profunda a propolisului cu beneficiile uleiului de samburi de struguri. Gelul de dus Floral lasa o senzatie de prospetime si curatenie a pielii corpului datorita beneficiilor combinatiei de propolis cu ulei de samburi de struguri. Proprietatile antimicotice, antitoxice, analgezice si antiinflamatoare ale propolisului il fac un ingredient ideal pentru curatarea si rasfatul pielii la dus.Uleiul de samburi de struguri, bogat in beta caroten si vitaminele D,C, E stimuleaza refacerea si vindecarea pielii. Elasticitatea pielii este marita, uleiul de samburi de struguri stimuland productia de colagen a pielii.Ingrediente active:propolisulei din samburi de struguri.Rasfata:pielea cu probleme a corpului.Utilizare:Se aplica pe pielea umeda, se maseaza, apoi se clateste cu apa din abundenta.
OND-DPR0T6BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.