GEL DE DUS GALB.PROPOLIS&MIERE 200ML

GEL DE DUS GALB.PROPOLIS&MIERE 200ML

Ceta
Produs in stoc
24,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hidrateaza intens pielea sucata si sensibilaAntioxidant si anti-agingAntimicrobian si purifiantNu contine coloranti si parabeniExtractul de miere din formula gelului de dus elimina celulele moarte, este epitelizant, hidratant si antiinflamator pentru pielea semnsibila si iritata. Impreuna cu Propolisul care este antioxidant, antibacterian si antiseptic, produsul dezinfecteaza si purifica in profunzime toate tipurile de piele.Fosfolipidele hidrateaza si formeaza un strat protector care reface functia de bariera a pielii. Efectul antiritant calmeaza mancarimile si indeparteaza petele rosii.Galbenele au un efect nutritiv, emolient si calmant, iar Bicarbonatul de sodiu este dezodorizant, reduce sebumul si neutralizeaza mirosurile. Utilizarea zilnica mentine pielea hidratata si o textura placuta pe toata durata zilei.Mod de utilizare: Se aplica pe pielea umeda, apoi se clateste bine cu apa.Conditii de depozitare: A se pastra la temperatura camerei.Ingrediente INCI: Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, glycerin sodium bicarbonate, behenyl alcohol (and) glyceryl stearate (and) lecithin (and) glycine soja (soybean) sterols (fosfolipide), mel extract, calendula officianalis extract, propolis wax extract, phenoxeethanol ethylglycerin, parfum, sodium benzoate, citric acid 10%.
OND-DMKDBDMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.