DermaVital Aur Coloidal - 100 ml

DermaVital Aur Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
275,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Aur coloidal – oligoelement –alternativ sanatos

Aurul a fost cel mai popular metal al omului de mii de ani.

Sustine: inima și suflet, aurul te face fericit, bun împotriva depresiei,împotriva atacurilor de panică, îmbunătățește circulația sângelui,crește performanța intelectuala si potenta, imbunătățeste coeficientul intelectual, funcționează împotriva inflamației, sist. cardiovascular, dureri reumatice, guta, artroza, antiinflamator, poliartrita, osteoartrita, spondilita., metabolizarea celulară a carbohidraților, grăsimilor, proteinelor și hormonilor,funcția creierului,performanță,excitarea celulelor musculare și nervoase funcția inimii, tensiunea arterială, inflamații de tot felul, efectul armonios al vieții emoționale. Aurul aduce cu 20% mai mult oxigen în sânge, rade oboseala cronică, pentru a crește vitalitatea mentala îmbunătățeste digestia, anxietate, frustrare, nemulțumire, iritabilitate, furia, frenezia, mâhnirea, îngrijorarea, indiferența.Pentru probleme cardiace și circulatorii, pentru creșterea celulelor și durere. Aceste simptome sunt adesea asociate cu insomnie, probleme ale inimii nervoase, probleme în zona gastrointestinală, pierderea poftei de mâncare sau a mâncării, dureri de spate și mușchi sau amețeli pentru care nu există cauze organice. Depresia este unul dintre cele mai grave lucruri prin care trec oamenii, atacurile de panică și frica de moarte sunt inevitabile. Aurul coloidal abordează problema la rădăcină: creierul nostru este mai bine furnizat cu sânge și eliberează „hormoni de fericire”. După doar câteva zile veți simți că „orele întunecate” devin din ce în ce mai scurte, apare lumina. În clinicile americane, aurul (sub formă de pulbere) este utilizat pentru a trata cancerul. S-a raportat: afecțiunile cancerului înceteaza să crească. Studiile științifice arată că aurul stimulează valoarea intelectuală si chiar crește valoarea IQ.

Problemele circulatorii sunt atenuate și tensiunea arterială revine la normal. Starea de rău general se îmbunătățește semnificativ. (Color-sharpness-noapte-orbire). Aurul coloidal îmbunătățește toate simțurile, ceea ce se datorează probabil absorbției mai bune de oxigen de către creier. Un comportament îmbunătățit poate apărea la copiii dificil de crescut. Pentru că cine este fericit nu se ceartă. Se spune că aurul se vindecă acolo unde antibioticele nu mai funcționează. În timp ce antibioticele suprimă febra remediului și slăbesc apărarea imună, aurul activează întreaga apărare. Aurul coloidal nu este doar pentru bolnavi: preventiv performanța școlară este îmbunătățită și performanțele generale sunt crescute.

Administrare:


-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa administrare.

PHARMA-16334-DMAR100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.