DermaVital Molibden Coloidal - 100 ml

DermaVital Molibden Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
275,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Coloidele sunt oligoelemente care au structura sangelui si a limfei ,ele patrund in membrana celulara si restabilesc metabolismul in celula bolnava. Molibdenul este un metal greu ,relativ dur, dar fragil. În sistemul periodic al elementelor are numărul ordinal 42 și simbolul chimic Mo. În forma sa pură are o culoare comparabilă cu staniu. Se oxidează în aer. Nu apare în natură în forma sa elementară. Actioneaza ca antioxidantin potență, fertilitate ,gută ,dinții, detoxifierea rinichilor. Molibdenul susține o serie de enzime importante în metabolism, în special pe cele care sunt responsabile pentru descompunerea compușilor care conțin azot sau sulf.

Acestea includ de exemplu aminoacizi care se descompun în uree. Molibdenul are un efect pozitiv asupra anumitor forme de impotență – funcția sexuală la bărbați și infertilitatea poate fi eliminată prin dozele combinate de molibden-zinc. Molibdenul promovează descompunerea purinelor – gută. Promovează degradarea fluorului în dinți. Deficitul de molibden poate provoca următoarele simptome: stare generală precară, aritmii , rată de respirație crescută,orbirea de noapte, excitabilitate nervoasă exagerată.

Administrare: -15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare./100ml

PHARMA-16327-DVM100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.