DermaVital Argint Coloidal - 100 ml

DermaVital Argint Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
225,01 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Argint coloidal –oligolement

Argintul a fost folosit de romanii înstăriți pentru vindecarea rănilor și ca substitut pentru antibiotice în urmă cu 2000 de ani. În acea perioadă era măcinat în cea mai bună pulbere.

Odată cu descoperirea penicilinei și avansul triumfal al antibioticelor, efectul de inhibare a germenilor din argint a fost uitat. Abia de cand bacteriile au dezvoltat din ce în ce mai mult rezistența la antibiotice, oamenii de știință au revenit la utilizarea argintului.

Astăzi ne amintim de numeroasele avantaje ale argintului. Particulele de argint pătrund în bacterii și viruși și le deteriorează învelișul și ADN-ul. Bacteria sau virusul nu se mai pot multiplica și moare. Acest mecanism de acțiune împiedică bacteriile să dezvolte rezistență prin mutație. Particulele de argint coloidal actioneaza impotriva bacteriilor, virusilor. Se administreaza ca antibiotic natural impotriva infectiilor virale, ciuperci, extern si intern, inflamatii chiar si cele cronice, psoriazis, neurodermatita, acnee, negi, matreata, herpes, si transpiratia mainilor si a axilelor, ca dezinfectant in gospodarie, respiratie urat mirositoare, inflamarea gingiilor si a organelor interne, reumatism, astm, bronsita, pneumonie, tuberculoza cutanata, tuse cronica, sinus si sinuzita, febra si raceli, inflamatia ochilor, rani deschide, arsuri. Argintul coloidal poate fi, de ex. luat ca o măsură preventivă în timpul perioadei de gripă pentru a contracara răspândirea virusurilor într-un stadiu incipient.

Administrare:


– 15 picaturi sub limba, se tine 1 min apoi se consuma 1 pahar cu apa.

Nu se consuma alimente de nici un fel/ 15 minute inainte sau dupa adiministrare/100ml.

PHARMA-16333-DVA100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.