DermaVital Zinc Coloidal - 100 ml

DermaVital Zinc Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
275,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Zincul joacă un rol esențial în metabolismul uman. Zincul este de exemplu vital pentru funcționarea a peste 200 de enzime, pentru stabilizarea ADN-ului, pentru structura genelor și pentru transferul semnalelor de stimul.

Sustine :imunitate, acnee – păr – unghii, stabilizarea ADN-ului, structura genelor,transfer de semnale de stimul,întărește sistemul imunitar, sistemul endocrin, disfuncție erectilă,afecțiunile, bolile și tot felul de tulburări se datorează adesea unei simple lipse de zinc.

Pacienții sunt adesea tratați pentru unul sau mai multe simptome individuale pe o perioadă lungă de timp cu diferite medicamente, deși în multe cazuri este prezentă doar o deficiență de zinc. Concentrația de zinc în celule este deosebit de importantă. Prin urmare, deficiența de zinc nu poate fi remediată peste noapte.

Corpul uman conține 2-3 grame de zinc, care se găsește peste tot în corp, cu cele mai mari niveluri în mușchi, ficat, rinichi, oase și prostată. Aportul zilnic depinde nu numai de alimente, ci și de sex, vârstă și sănătate generală.Copii, tineri, femei însărcinate și vârstnici au nevoie de mai mult zinc. Acest lucru este esențial pentru sănătatea umană.

Există medicamente utile pentru bolnavii de alergie care împiedică eliberarea de histamină în organism și creează posibilitatea hiposensibilizării. Pacienții care suferă de alergii, în special, evită adesea alimentele la care ar putea reacționa alergic, cum ar fi laptele și produsele lactate, ouăle, carnea și leguminoasele. Aceasta duce la o aprovizionare insuficientă a zincului oligoelementului. Zincul afectează sistemul imunitar la diferite niveluri.

Administrare:


-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare.

PHARMA-16328-DVZ100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.