DermaVital Magneziu Coloidal - 100 ml

DermaVital Magneziu Coloidal - 100 ml

DermaVital
Produs in stoc
262,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Magneziu coloidal - oligoelemente (supraminerale)

Cu o pondere de 2,5%, magneziul este al optulea cel mai frecvent element în scoarța terestră. Este conținut în rocă, în apa mării, precum și în apele subterane și de suprafață în diferite concentrații. O parte foarte mică a magneziului se află în zona din afara celulelor și este implicată în interacțiunea neuropeptidelor, hormonilor și iritatiilor nervoase. Cele mai importante procese enzimatice au loc în prezența magneziului. Peste 300 de enzime sunt activate doar de magneziu. Necesarul zilnic este de aproximativ 300-350mg. Deoarece organismul nu este capabil să producă magneziu în sine, acest mineral important trebuie furnizat prin alimente sustine stresul fizic sau psihic, în timpul sarcinii și alăptării, în fazele de creștere și cu sportivi, precum și la bătrânețe, necesitatea poate fi crescută. Are efect anticoagulant, reglează metabolismul calciului și potasiului, metabolismul vitaminelor și sinteza hormonilor.

Sustine: muschi, crampe, tulburări de inimă, ritm, diabet, somn odihnitor, mineral antistres, tract gastrointestinal, metabolism, nervozitate, cefalee migrenă, putere în sport, la cei care fac exerciții fizice se sustine sistemul cardiovascular, sistemul imunitar și își cresc permanent performanțele. Aprovizionarea cu magneziu mineral joacă un rol deosebit de important pentru persoanele active. Peste 300 de enzime singure sunt mobilizate de acest activator metabolic. Magneziul reglează interacțiunea dintre nervi și mușchi și permite astfel contracția musculară. Pe de o parte, acest mineral este utilizat pentru a produce hormonii de stres no-radrenalină sau adrenalină, fără de care nu am fi la curent cu provocările vieții de zi cu zi. Pe de altă parte, magneziul amortizează creșterea acestor hormoni de stres și contracarează iritabilitatea excesivă, agresivitatea și alte reacții excesive cauzate de stres ale organismului. Magneziul intervine într-un mod similar în metabolismul grăsimilor și carbohidraților și este unul dintre principalii participanți la metabolismul proteinelor din organism.

Administrare:


-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa administrare.

PHARMA-16330-DVMG100L
No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.